Get Adobe Flash player

Lunch & High Tea

Lunch

Kom binnen en laat je verrassen door onze dagelijks wisselende lunchkaart. Rinie tovert elke dag weer de lekkerste soepen, broodjes en salades op tafel. Aangezien we alleen maar werken met uitsluitend verse ingrediënten die direct van de boer en slager komen laten we de menukaart afhangen van de beschikbare producten. Daarom vind je bij ons op het krijtbord in de ijssalon de actuele lunchkaart.

Alles is met liefde huisgemaakt en dat proef je!

Je kunt bij ons in de zomermaanden elke dag lunchen tussen 12.00 en 14.00 uur, in de herfst en winter hebben we ruimere lunchtijden

High Tea

Een middag genieten! Laat je verrassen door een keur aan kleine gerechtjes, allen afkomstig uit eigen keuken. Van een hartig warm gerecht tot verse sandwiches. Vlaai, gebak en bonbons gecombineerd met ons ambachtelijke ijs. Dit alles komt als een wandeling door het Limburgse land aan je voorbij. Uiteraard serveren wij onbeperkt koffie en thee zoals het hoort.

Een High Tea op z’n Limburgs!

Wij serveren een High Tea, na reservering, vanaf 6 personen. Door de drukte op zondag kunnen wij helaas geen High Tea serveren.